Auto-Italia-Houten
Alle Italiëspecialisten op één website! Nederlandse versie English version
(advertenties)
Events
Deelname als standhouder/exposant

Auto-Italia-Houten is Nederlands grootste beurs met het beste uit Italië. Ruim 10.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar dit gerenommeerde evenement in Houten (Utrecht) en biedt daarom standhouders aantrekkelijke mogelijkheden om op een unieke manier de aandacht te trekken van een specifieke en nog snel groeiende doelgroep. Op verschillende manieren is het mogelijk specifieke doelstellingen te realiseren als het verhogen van naamsbekendheid en/of het genereren van direct sales. Bij beursdeelname krijgt u tevens een gratis vermelding voor een jaar op www.auto-italia-houten.nl in een relevante subrubriek van Italië-specialisten.

Bel 035 6836 990 of e-mail Martin de Vries Promotion voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Eventsponsoring en/of relatiemarketing

Auto-Italia-Houten is Nederlands grootste beurs met het beste uit Italië. Ruim 10.000 bezoekers vinden jaarlijks de weg naar dit gerenommeerde evenement in Houten (Utrecht) en biedt daarom sponsors aantrekkelijke mogelijkheden om op een unieke manier de aandacht te trekken van een groeiende doelgroep.

Het evenement Auto-Italia-Houten biedt bedrijven unieke mogelijkheden om zich middels evenementensponsoring tijdens dit evenement te presenteren. Afhankelijk van de wensen en de (financiële-) mogelijkheden van de sponsor heeft Martin de Vries Promotion voor vrijwel ieder budget interessante sponsorpakketten. De exacte inhoud van deze pakketten alsmede de daarmee samenhangende prijs is vanzelfsprekend bespreekbaar. De pakketten zijn opgebouwd uit een aantal vaste elementen, echter de sponsor bepaald uiteindelijk waar, wanneer en hoe de afzonderlijke evenementen worden ingezet. Martin de Vries Promotion streeft ernaar om haar klanten 100% tevreden te stellen.

Naamsbekendheid en imago kan worden verworven met behulp van het met het evenement samenhangende publiciteit en promotie. De brede aanwezigheid van merk- of bedrijfsnaam heeft tot gevolg dat de exposure tiijdens het evenement, maar ook voor aanvang van het evenement in print, op televisie, op internet richting publiek gegarandeerd is. Toegevoegde waarde wordt verkregen door zorg te dragen voor een platform waarop promotie, public relations en relatiemanagement kunnen floreren. Met de mogelijkheden en know-how die wij u kunnen bieden, kunnen deze instrumenten tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Evenenementensponsors staan ondermeer de volgende middelen ter beschikking:
- Expositie-/standruimte;
- Naamgeving aan specifiek thema en/of andere activiteiten;
- Naamsvermelding / logo ter plaatste evenement (bijv. vlaggen, banners);
- Naamsvermelding / logo poster, flyers, programmablad, internetsite;
- Naamsvermelding / logo / tekst op toegangskaarten;
- Sampling van producten, flyers, stickers onder het publiek;
- Pakket relatiekaarten.

Bovengenoemde opsomming geeft slechts een kleine indicatie van de vele mogelijkheden die er zijn voor sponsor- en/of relatiemarketingmogelijkheden.
Meer informatie: Martin de Vries, tel: 035 6836 990.

http://www.beekmantransport.com

http://www.prewarcar.com

http://www.autotrader.nl

http://www.kuiperverzekeringen.nl

http://dy.testnet.nl/click/?sID=16464&cID=392&ppID=0&sfID=60&afID=1649


Copyright ©. Martin de Vries Promotion. All rights reserved.