Auto-Italia-Houten
Alle Italiëspecialisten op één website! Nederlandse versie English version
(advertenties)
Internet
Auto-Italia-Houten.nl is meer dan alleen een informatiekanaal ten behoeve van de beurs Auto-Italia-Houten. Bezoekers van de beurs houden 365 dagen per jaar binding met de Italië-specialisten via de website. De website wordt gezien als dè plaats op internet waar consumenten het gehele jaar terecht kunnen voor alles op het gebied van Italiaanse auto's in brede zin. Door interessante en actuele informatie (in de vorm van adressen en links van de Italië-specialisten, Italiaans autonieuws, beurzen en evenementennieuws, aanbiedingen en handige hyperlinks) is www.auto-italia-houten.nl met dè nummer 1 internetportal van Nederland op het gebied van Italië.

Het Italiaans (auto)nieuws een belangrijke peiler van de website. Artikelen (en samenvattingen) en ander nieuws uit (online) automagazines uit Nederland en België, vindt de bezoeker terug op de website en vormt daarom een belangrijke reden voor (terugkerend) bezoek aan de website.

Voordelen

 • Bezoekers via www.auto-italia-houten.nl naar uw website via doorlink;
 • Vele bezoekers specifiek georiënteerd op producten en diensten uit Italië;
 • Specialistische website;
 • Meeliften op de uitstraling van dè nummer 1 internetportal van Nederland op het gebied van Italië;
 • U profiteert mee met de advertenties die wij plaatsen in dagbladen, magazines, televisie en internet;
 • Auto-Italia-Houten staat op evenementen/beurzen;
 • Op internet promoten wij onze site intensief en blijven wij trachten bij de bekende zoekmachines (google) een plaats op de eerste pagina te bemachtigen en te behouden;
 • We maken reclame op diverse andere sites;
 • Goedkoop en uiterst doelgroepgericht.
Auto-Italia-Houten biedt adverteerders interessante aantrekkelijke mogelijkheden om via internet in contact te komen met een nog steeds groeiende doelgroep tegen relatief lage kosten.

Mogelijkheden

1) Vermelding lijst met Italië-specialisten

Vermelding in lijst met Italië-specialisten is een makkelijke maar zeer effectieve manier om bezoekers naar uw website te genereren.

Een vermelding bestaat uit:
 • Product/dienstnaam
 • Bedrijfsnaam
 • Vestigingsplaats
 • Telefoonnummer
 • Doorlink naar internetadres
 
Prijs
€ 10,- per maand (€ 120,- per jaar) of gratis voor beursdeelnemers (maximaal 2 relevante categorieën). Prijzen zijn exclusief BTW. Extra categorie = € 20,- per jaar (let op: vermelding op de website van Auto-Italia-Houten.nl gaat in vanaf het moment dat het gehele aan u gefactureerde bedrag ontvangen is). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@auto-italia-houten.nl.

2) Adverteren/bannering

Een banner (formaat 120x60) is een opvallende balk aan de rechterkant van de pagina, al dan niet met de mogelijkheid tot doorklikken. Bannering is een veel gebruikte vorm van adverteren op het internet.  
Prijs
€ 150,- per maand (excl. btw). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@auto-italia-houten.nl.

3) Advertorial (gesponsorde redactionale content)

Bij een advertorial op internet wordt commerciële content geïntegreerd in een redactionele pagina. Door deze integratie heeft de advertorial een hoge attentiewaarde. De advertorial vertoont grote gelijkenissen met een redactioneel artikel.

Advertorials op de website van Auto-Italia-Houten verschijnen in de rubriek Italiaans (auto)nieuws en/of in de rubriek Aanbiedingen en bestaan uit een kleine foto met een tekstgedeelte en eventueel de mogelijkheid tot een doorlink naar de website van uw organisatie.

 
Prijs
€ 100,- per maand (excl. btw). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@auto-italia-houten.nl.

4) Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven van Auto-Italia-Houten kunnen worden op verschillende manieren worden gesponsord. Adverteren in een nieuwsbrief is erg aantrekkelijk omdat abonnees hebben aangegeven in de specifieke informatie van de nieuwsbrief geïnteresseerd te zijn.Prijs
Informeer naar de mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, e-mail naar adverteren@auto-italia-houten.nl.

http://www.beekmantransport.com

http://www.prewarcar.com

http://www.autotrader.nl

http://www.kuiperverzekeringen.nl

http://dy.testnet.nl/click/?sID=16464&cID=392&ppID=0&sfID=60&afID=1649


Copyright ©. Martin de Vries Promotion. All rights reserved.